Ook al zijn er zoveel opties, is het niet altijd zo makkelijk als je denkt om de beste 4K TV te vinden voor 2017. 4K, of Ultra HD (UHD) TVs zijn al een tijd beschikbaar. Het is maar sinds kort dat bedrijven eindelijk de perfecte balans hebben gevonden tussen kwaliteit, eigenschappen en kosten.

Met dat in gedachten hebben wij hier een lijst van 4K TV’s inclusief maten, welke er voor zorgt dat je de beste Ultra HD TV kan vinden voor je kamer. Het is namelijk waarschijnlijk dat je al 1 of 2 maten in gedachten hebt die in je kamer past. Nu is het nog maar de vraag welke de beste 4K televisie is voor die plek. Zo niet, dan hebben wij iets speciaals voor je in petto (helemaal als je ruimte kan maken voor een 70 inch set).

Dus je wilt de beste 4k tv kopen van 2016 of 2017? Bekijk onze gids.

Hisense 50H7GB2 4K TV – Editor’s Choice/Beste Waarde 4K TV

Nog niet eerder van de Hisense gehoord? Geen zorgen, wij ook niet tot dat we de prijs goed zagen..

Prijs: 499 euro.
Eigenschappen: LED display technologie, 120Hz ververs ratio, Smart TV capabel.

Waarom een Top keuze: De Hisense 50H7GB2 combineert degelijke beeldkwaliteit met een erg lage prijs.

Dit is een 4K TV die niet zo goedkoop en er zo goedkoop uit hoor te zien als hij doet. Hoe deze onbekende Chinese manufacturier (normaal gesproken een mega rode vlag) zoveel premium eigenschappen in een 4K TV kan stoppen, is een mysterie.. Maar alles wat we weten is hoe goed deze eruit ziet. Dat allemaal voor een koopje.

Echter maakt de prijs deze TV niet alleen een geweldige ervaring. Het kostenplaatje lijkt iets beter op zijn plek te vallen wanneer je de dikte van de set ziet, vergeleken met andere modellen (de set is 3.2” van voor naar achter), en de contrast ratio (3050:1, een middel performer in zijn klasse), kan zeker beter. Met dat gezegd; als je naar een 4K set zoekt maar je hebt niet veel budget, dan is de Hisense de beste keuze die je kunt maken. Daarom hebben we deze televisie verkozen tot de beste 4K TV voor het geld.