Omdat de TV technologie continue aan het ontwikkelen is, hebben de instap- en middel niveau HDTV segmenten een gestage groei in kwaliteit gewaarborgd, naast een groeiende lijst met geavanceerde eigenschappen. We hebben daarom een lijst gemaakt voor de beste TV’s onder 500 euro (beste goedkope smart TV), die je helpt je geld zo goed mogelijk te besteden.

Degene die wat geld willen besparen, zullen de nieuwste keuzes uit onze lijst meer waarderen dan ooit tevoren. En om je up to date te houden met de laatste technologie, hebben we dit jaar een goedkope 4K Ultra HD tv toegevoegd! Deze heeft een aantal toffe functies en toegang tot de mooiste beelden die er zijn. Wellicht kom je nooit meer van je bank af!

Vizio 43” M-Series M43-C1 Ultra HD Full Array LED Smart TV, 2015

4K Ultra HD is de titel, maar de echte schoonheid van deze TV zit hem in de 28 actieve zones van volledige Array Local Dimming, wat er voor zorgt dat je diepere black levels hebt en dus het contrast van ieder beeld verbetert in ieder licht. Dit is slechts het instap model van Vizio. Afhankelijk van waar je shopt, betaal je rond de 500 euro voor deze televisie.

De M-serie zit vol met opties en eigenschappen. Deze includeren 5 HDMI inputs, een 120Hz paneel voor hoge kwaliteit motion resolutie, een prachtig smart interface, vol met applicaties en een solide algehele beeld kwaliteit – ook al moet je in het begin een aantal dingen aanpassen om de TV optimaal te benutten. Andere eigenschappen includeren een dubbelzijdige afstandsbediening met een volledig qwerty toetsenbord en een 6-core processor. Dat is behoorlijk wat voor een super sterke prijs.

Scherm grootte: 43 inch
Display technologie: LED
Backlight: Direct / Full Array
Refresh Rate: 120 Hz

 

De Andere goedkope Smart TV’s te koop

Samsung 40 inch J6200 Series UN40J6200 LED Smart TV

Erg sterk door zijn uniforme black levels, slikke resolutie en rijk aan kleuren is de J6200 nog steeds een van de beste manieren om in de Samsung familie te stappen onder de 500 euro. Met een dunne plastic schuine kant, een Jane stand en een paneel wat niet echt axis-viewing ondersteunt, is er geen twijfel mogelijk dat deze TV perfect is voor een budget TV. De Smart functionaliteit laat ook iets achter om deze TV gewild te doen blijven – deze is wel wat langzaam vergeleken met de modernere sets. Ondanks dat heeft de J6200 de beste applicatie selectie in de industrie (gezien het bij de Samsung familie behoort), excellente kleur reproductie en de veiligheid van een van de grootste merken in de industrie. Als je geluk hebt, kun je zelfs de 48-inch krijgen voor minder dan 500 euro – afhankelijk per shop en aanbieding. Dat is nog eens een koopje.

LG 43” 1080p 43LF5900 Smart LED TV, 2015

LG’s LF5900 is een pareltje, verborgen in de HDTV wereld, met een geweldige prijs voor de kwaliteit. Eigenschappen includeren 3 HDMI inputs (genoeg om de belangrijkste componenten te bevestigen) en nog belangrijker, LG’s webOS 2.0, welke onze favoriete smart interface is. Deze is tevens moeilijk ergens anders in LG’s lagere prijs categorie te vinden. Daarnaast heeft de LG een briljante kleur reproductie en met 42.5 inches is het net groot genoeg voor een kleinere woonkamer of voor in je slaapkamer.

Sony 40” Bravia W600B KDL40W600B LED Full HD TV, 2014

Is dit dezelfde TV die we vorige jaar van Sony hebben gekozen? Ja. Is het nog steeds een fantastische deal? Absoluut. Dit geweldige koopje is volledig bepakt inclusief een smart platform, 4 HDMI inputs en die prachtige Sony gloed. Terwijl Sony de focus heeft gelegd op meer premium apparaten, is de 600B bewijs dat het nog steeds geweldige deals heeft aan de lage kant. Met een goed gemaakt exterieur, hoge cijfers op het gebied van performance en een prijs van maar 400 euro, heeft de W600B het volledig in zich. Als bonus: je kunt ook de 48 inch nemen (welke we sterk adviseren) voor maar 50 euro meer.